2 Νοε 2017

Η Τρομοκρατία και οι Εκφοβισμοί της ICAP Δεν θα Περάσουν

Συνάδελφοι της ΙCAP,
Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας καταγγέλλει τη νέα προσπάθεια τρομοκρατίας των εργαζομένων και παρεμπόδισης της συνδικαλιστικής δράσης από την εταιρία ICAP.Την Πέμπτη, 2 Νοέμβρη, η εργοδοσία της ICAP, δια μέσου της Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρίας, Δ. Αλεβίζου προχώρησε σε «συστάσεις» γιατί μοίρασε ανακοινώσεις  του ΠΑΜΕ στους εργαζομένους, στον συνάδελφο Ν. Κουτσούκο, εργαζόμενο της ICAP στην εισπρακτική ΚΥΚΛΟΣ και μέλος του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας.
Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ που τόσο θορύβησε την εργοδοσία της ICAP, καταγγέλλει ακριβώς το σχέδιο των εργοδοτών -που πρόθυμα υλοποιεί η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ- να χτυπήσουν το δικαίωμα των εργαζομένων στην Απεργία, στη συλλογική οργάνωση και δράση. Εργοδότες και Κυβέρνηση θέλουν να χτυπήσουν το δικαίωμα των εργαζομένων να ενημερώνονται και να διεκδικούν, ώστε να μονιμοποιηθούν οι μισθοί των 300€, τα ωράρια λάστιχο και οι συνθήκες σκλαβοπάζαρου για τις οποίες είναι γνωστή και η ICAP. Δίνουμε Απάντηση Στην Εργοδοτική Τρομοκρατία!
Ενημερωνόμαστε-Ερχόμαστε Σε Επαφή Με Το Συνδικάτο!
Δεν Παραιτούμαστε Από Τα Δικαιώματα Μας!
Το δικαίωμα των εργαζομένων να ενημερώνονται τις εξελίξεις από τις οργανώσεις της εργατικής τάξης και να οργανώνουν τη δράση τους δεν μας το παραχώρησε κανένας εργοδότης. Το κατέκτησε η εργατική τάξη με θυσίες και αίμα. Έτσι κατέκτησαν οι πατεράδες μας και το 8ώρο, τις Συλλογικές Συμβάσεις, την Κοινωνική Ασφάλιση και όλα τα δικαιώματα που θέλουν να μας αφαιρέσουν σήμερα Κυβέρνηση και Εργοδότες.
Η καλύτερη απάντηση στην τρομοκρατία της εργοδοσίας είναι η ισχυροποίηση της Σωματειακής Επιτροπής Εργαζομένων ICAP του Συνδέσμου Ιδιωτικών Αθήνας, η μαζική συμμετοχή στο Συλλαλητήριο στις 9 Νοέμβρη και στην Απεργία που θα ακολουθήσει. Οργωνόμαστε και διεκδικούμε! Αυτός είναι ο μόνος δρόμος!
Όλοι στο Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 9 Νοέμβρη στις 18.30. στο Σύνταγμα
Προσυγκέντρωση Σωματειακής Επιτροπής ICAP στις 18:00 στην πλ. Κάνιγγος
Προετοιμάζουμε Νέα Γενική Απεργία