9 Οκτ 2017

Κάλεσμα στην παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, στις 5 μ.μ. στο Υπουργείο Εργασίας


Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας καταγγέλει την προσπάθεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να δώσει ένα σημαντικό χτύπημα στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα. Η κυβέρνηση σε συνεργασία με την Ε.Ε. και το ΔΝΤ μπροστά στο κλείσιμο της 3ης αξιολόγησης και με την απόλυτη στήριξη των άλλων αστικών κομμάτων όπως της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, οργανώνει χτύπημα στην οργάνωση των εργατικών αγώνων και στο απεργιακό δικαίωμα, ετοιμάζεται να βάλει τους εργατικούς διεκδικητικούς αγώνες στον πάγο. Δε θα τους περάσει!!!

Δεν κάνουμε βήμα πίσω από το κεκτημένο δικαίωμά μας να συζητάμε μέσα στους χώρους δουλειάς, να οργανωνόμαστε, να συμμετέχουμε στις διαδικασίες και στις αποφάσεις των σωματείων, στην καθημερινή διεκδίκηση για την υπεράσπιση και διεύρυνση των δικαιωμάτων μας. Κανείς εργατοϋπάλληλος μόνος απέναντι στο αστικό κράτος, στην αστική δικαιοσύνη και την εργοδοσία. Για ένα κίνημα μαζικό και ατσαλωμένο από την καθημερινή πάλη μέσα στους χώρους δουλειάς, με σωματεία ζωντανά που θα συμμετέχουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, για την υπεράσπιση και τη διεύρυνση των δικαιωμάτων, με κριτήριο τις σύγχρονες ανάγκες μας που δεν χωρούν στην ανάπτυξή τους.

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στη μαζική παράσταση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 12 Οκτώβρη και ώρα 5 μ.μ. στο Υπουργείο Εργασίας.

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους μας, οργανώνουμε την αντίσταση σε κάθε χώρο δουλειάς, προετοιμαζόμαστε για Γενική Απεργία, όταν η κυβέρνηση φέρει τον νέο νόμο για τον περιορισμό των εργατικών ελευθεριών, για την οργάνωση και διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας.