15 Μαΐ 2017

Προσυγκέντρωση Σωματείου για την Απεργιακή Συγκέντρωση στις 17 Μάη - Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 18 Μάη στις 7 μ. μ. στην Ομόνοια


Κυβέρνηση - ΕΕ - ΔΝΤ μαζί με τα κόμματα που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο έχουν συμφωνήσει να προσθέσουν νέα μέτρα για την ενίσχυση των κερδών των μονοπωλιακών ομίλων, για την καπιταλιστική ανάκαμψη, πάνω στις προηγούμενες αιματηρές ανατροπές στη ζωή μας. Με εκβιασμούς και απειλές επιδιώκουν την ανοχή και τη συνενοχή μας. Προωθούν την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, νέα μείωση μισθών, νέα άγρια φοροληστεία με τη μείωση του αφορολόγητου, νέα επιδρομή στις συντάξεις, περιορισμό και απαγόρευση της συνδικαλιστικής δράσης, θεσμοθέτηση της ανταπεργίας για τους εργοδότες, πλειστηριασμούς για τα σπίτια του λαού, ενεργοποίηση αυτόματου "κόφτη" για τις κοινωνικές παροχές σε Υγεία, Παιδεία και πολλά άλλα.
Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας καλεί όλα τα μέλη του, όλους τους εργαζόμενους, να δώσουν μαχητική απάντηση στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης με τη συμμετοχή τους στην απεργία στις 17 Μάη και στο Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 18 Μάη στις 7 μ.μ. στην Ομόνοια.
Για την Απεργιακή Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 17 Μάη στις 10.00 π.μ. στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρ. Κοτζιά) το Σωματείο θα έχει προσυγκέντρωση στις 9.30 π.μ. στην Πλατεία Κάνιγγος.