16 Μαρ 2017

Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζόμενων στην εταιρεία «InMaint»

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας εκφράζει τη συμπαράσταση του στον αγώνα των εργαζόμενων στην εταιρεία «InMaint» (θυγατρική εταιρεία της «Intrakat» του ομίλου «ΙΝΤΡΑΚΟΜ»), που παρά τις συνεχείς προσπάθειες της εργοδοσίας, παρά την πίεση και την τρομοκρατία συνεχίζουν τον αγώνα, για την επαναπρόσληψη των συναδέλφων τους, με 48ωρη απεργία.
Λίγες μέρες μετά την 48ωρη απεργία των εργαζομένων, στις αρχές Μάρτη, μέσα από την οποία πέτυχαν την καταβολή της μισθοδοσίας του Φλεβάρη που είχε καθυστερήσει η εταιρεία, η διοίκηση της, επανήλθε και προχώρησε σε δύο εκδικητικές και στοχευμένες απολύσεις εργαζόμενων.
Είναι ξεκάθαρο ότι η εργοδοσία έχει σκοπό να επιβάλλει "σιγή νεκροταφείου" σε κάθε χώρο δουλειάς, ώστε ανενόχλητη να καταπατά τα δικαιώματά μας, να επιβάλλει την απληρωσιά, να αξιοποιεί όλο το αντεργατικό οπλοστάσιο που της έχουν δώσει κυβέρνηση, ΕΕ-ΔΝΤ.
Είναι, άλλωστε γνωστό ότι το τσάκισμα κάθε εργατικού δικαιώματος, η φτώχεια και η εξαθλίωση πάνε χέρι χέρι με το χτύπημα της συνδικαλιστικής δράσης, των αγώνων και της αντίστασης των εργαζομένων.
Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των εργαζομένων της «InMaint» και απαιτούμε την ακύρωση των απολύσεων.