27 Μαρ 2017

ΠΑΜΕ: Πρεμιέρα της παράστααης «Θεσσαλικός Κύκλος»

Η Τέχνη και ο Πολιτισμός για το κεφάλαιο και για τις κυβερνήσεις που το υπηρετούν, είναι ένα ακόμη εμπόρευμα που φέρνει κέρδη και επιχειρεί να υποτάξει συνειδήσεις στα συμφέροντά του. Η εργατική τάξη χρειάζεται την Τέχνη σαν ένα όπλο ενάντια στη συναίνεση, στη μοιρολατρία, στην αποδοχή της μιζέριας, στην αποδοχή της ζωής χωρίς δικαιώματα.
Σε αυτή την κατεύθυνση έρχεται άλλη μια πολιτιστική πρόταση από το ΠΑΜΕ, μια προσπάθεια της ομάδας που αποτελείται από εργάτες, άνεργους, νέους, συνταξιούχους, και σε αυτούς απευθύνεται.
Η πολιτιστική ομάδα του ΠΑΜΕ, χορωδία,  ορχήστρα και  θεατρική ομάδα δεμένοι σε ένα σχήμα, παρουσιάζει για φέτος το «Θεσσαλικό Κύκλο». Τα τραγούδια είναι σε ποίηση  Κώστα Βίρβου και μελοποίηση  Γιάννη Μαρκόπουλου. Tα κείμενα, γραμμένα για τις ανάγκες της παράστασης, του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου παρουσιάζονται για πρώτη φορά.
Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9/4/2017 στον κινηματογράφο ΣΤΟΥΝΤΙΟ (Πλατεία Αμερικής) στις 7.00 το απόγευμα.
Δωρεάν προσκλήσεις  διατίθενται στα γραφεία του ΠΑΜΕ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 210 3301842, 210 3301847, 210 3833786.