14 Οκτ 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ 16 ΟΚΤΩΒΡΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 18.30 ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Το σωματείο με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του καλεί όλα τα μέλη του και όλους τους ιδιωτικούς υπαλλήλους της Αθήνας στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ ενάντια στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου την Παρασκευή. Το Πολυνομοσχέδιο μαζί με το πόρισμα των «σοφών» που θα δημοσιευτεί την Πέμπτη, αποτελούν πραγματική «ταφόπλακα» της κοινωνικής ασφάλισης.


Το πολυνομοσχέδιο φέρνει επιπλέον ανατροπές στο Ασφαλιστικό, με αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στα 67 χρόνια για όλους, επιβάλλει νέες μειώσεις στις συντάξεις κύριες και επικουρικές, χαρακτηρίζει υψηλόμισθους τους συνταξιούχους με 1000 ευρώ μεικτά, νέες μειώσεις και πρόστιμα για κάθε χρόνο συνταξιοδότησης πριν από τα 67 έτη, ενισχύει και συνεχίζει τη φοροκαταιγίδα που πλήττει τις εργατικές-λαϊκές οικογένειες, διατηρώντας τον ΕΝΦΙΑ, θεσπίζοντας πιο αυστηρούς κανόνες για όσους εντάχθηκαν στις ρυθμίσεις των 100 δόσεων. Αυξάνουν τις τιμές σε βασικά είδη εφαρμόζοντας ΦΠΑ 23%. Αυξάνουν ακόμα και την τιμή στα είδη πανάκριβα εισιτήρια.

Τα μέτρα δεν εξαιρούν κανένα εργάτη, αυτοαπασχολούμενο, αγρότη, άνεργο, γυναίκα! Μας καταδικάζουν στην δουλειά και τη ζωή χωρίς δικαιώματα για τα κέρδη της καπιταλιστικής μεγαλοεργοδοσίας.

Δίνουμε αγωνιστική, μαχητική, μαζική απάντηση στην κυβερνητική προπαγάνδα ότι τα βάρβαρα μέτρα έχουν τη λαϊκή συγκατάθεση!

Συμμετέχουμε στον αγώνα μέσα από το σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων! Παίρνουμε την υπόθεση της υπεράσπιση της ζωής μας στα δικά μας χέρια κλιμακώνοντας μέσα και έξω από τις εταιρείες . Οργανώνοντας τη δράση μας με το σωματείο σε όλες τις εταιρίες δημοσκοπήσεων, Security, παροχής υπηρεσιών, μεγάλα και μικρά γραφεία. Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου καλεί τα μέλη του να ενισχύσουν την απόφασή του για συμμετοχή και στο συλλαλητήριο στις 22 Οκτωβρίου και στην πανελλαδική απεργία στις 12 Νοεμβρίου. Να συμμετέχουμε μαζικά στη Γενική Συνέλευση των μελών στις 25 Οκτωβρίου.


ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ