16 Ιουλ 2014

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ


Το σωματείο καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 16/7 6μ.μ. στο Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29), που έπειτα από πρόταση της ΔΑΣ, υιοθέτησε και καλεί η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας. Η παράσταση γίνεται ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης να αλλάξει σε αντιδραστική κατεύθυνση το νόμο για τη συνδικαλιστική δράση.

15 Ιουλ 2014

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ


Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΑΕ & Γραφείων καταγγέλλει τις δολοφονικές επιθέσεις των ισραηλινών αρχών κατά του παλαιστινιακού λαού στη Λωρίδα της Γάζας. Οι επιθέσεις είχαν ως αποτέλεσμα ήδη περισσότερους από 160 νεκρούς, μεταξύ των οποίων άμαχοι και γυναικόπαιδα, καθώς και εκατοντάδες τραυματίες.

8 Ιουλ 2014

ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ

Συνάδελφοι οι τελευταίες εξελίξεις με το νομοσχέδιο για τη "μικρή ΔΕΗ", τις αλλαγές που ετοιμάζει η κυβέρνηση για τις συνδικαλιστικές ελευθερίες καθώς και οι διεθνείς εξελίξεις φανερώνουν την ανάγκη εγρήγορσης και αγωνιστικής ετοιμότητας. Το σωματείο μας καταγγέλλει την επιστράτευση των εργαζόμενων της ΔΕΗ έπειτα από την απόφαση της κυβέρνησης και ταυτόχρονα συμμετέχει στην κινητοποίηση των εργαζόμενων της ΔΕΗ την Τετάρτη 9/7 μέρα ψήφισης όπως φαίνεται του νομοσχεδίου για τη "μικρή ΔΕΗ". Η συγκέντρωση του σωματείου μας θα είναι 7:00μ.μ. στην Πλατεία Κλαυθμώνος όπου καλεί το Π.Α.ΜΕ., συνδικάτα της Αθήνας και λαϊκές επιτροπές.
Τέλος η σφαγή των Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας από το κράτος του Ισραήλ επιτάσσει από τα σωματεία να εκφράσουν με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη τους απέναντι σε ένα λαό που δοκιμάζεται από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στη Μέση Ανατολή. Για αυτό το σωματείο μας και το Π.Α.ΜΕ. καλεί σε παράσταση που θα γίνει έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ την Παρασκευή 11 Ιούλη 7:00 μ.μ. Η προσυγκέντρωση του σωματείου θα γίνει 6:45 στην Πανόρμου.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ