24 Ιαν 2013

ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΙΑ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας προχωράμε σε αλλαγή της ημερομηνίας της Γενικής Συνέλευσης των μελών για 6 Φεβρουαρίου 6:30 μ.μ. στον 2ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Αθήνας. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

  • Η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας απόφαση για απεργία
  • Το φορολογικό
  • Η Κυριακάτικη αργία
  • Τρέχοντα, δράσεις του σωματείου, ανάπτυξη αλληλεγγύης.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26/1 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ

ΟΧΙ  ΣΤΗΝ  ΕΠΙΤΑΞΗ !

ΚΑΤΩ  ΤΑ  ΧΕΡΙΑ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ !

ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΙΣ 11 π.μ.
ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ


            Το ΠΑΜΕ καλεί σε συλλαλητήριο, καταδίκη του κυβερνητικού αυταρχισμού, αλληλεγγύης και στήριξης του αγώνα των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, το Σάββατο, 26 Γενάρη 2013 στην Ομόνοια, ώρα 11πμ.

17 Ιαν 2013

ΡΕΥΜΑ ΦΘΗΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ


Η απόφαση της τρικομματικής συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για νέες εξοντωτικές αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ οξύνει περισσότερο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα. Οι αυξήσεις αυτές έρχονται να προστεθούν στις αυξήσεις που επιβλήθηκαν το 2011 και 2012, ενώ θα ακολουθήσουν άλλες 2 μέχρι το καλοκαίρι. Οι αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ καταδεικνύουν την αχαλίνωτη αγριότητα της πολιτικής που υπηρετεί τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων. Όπως αντίστοιχα έγινε με την αύξηση στο πετρέλαιο θέρμανσης έτσι και τώρα αποδεικνύεται πως συγκρούονται τα συμφέροντα των εργαζόμενων με αυτά του μεγάλου κεφαλαίου και στον κλάδο της ενέργειας που θέλει να αυξήσει τα κέρδη του.

15 Ιαν 2013

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας προχωράμε σε Γενική Συνέλευση των μελών 30 Ιανουαρίου 6:30 μ.μ. στον 2ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Αθήνας. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
  • Η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας
  • Το φορολογικό
  • Η Κυριακάτικη αργία
  • Τρέχοντα, δράσεις του σωματείου, ανάπτυξη αλληλεγγύης.